Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Killing Zoe (1993)

O Ζed μόλις έφτασε στο παρίσι.Θα περάσει την νύχτα με την call girl Zoe και την επόμενη μέρα θα την περάσει με τον παιδικό του φιλό δοκιμάζοντας όλων των ειδών τα ναρκωτικά.Την επόμενη θα επιχείρησουν μια μεγάλη ληστεία τράπεζας.

Tο love story μεταξύ του Zed και της Zoe διακόπτεται βίαια από την είσοδο του φίλου,ακολουθεί μια παραισθησιογόνα βόλτα στο Παρίσι και μετά έρχεται η ληστεία με μόνο σχέδιο "μπαίνουμε μέσα, παίρνουμε αυτό που θέλουμε, βγαίνουμε έξω". Φυσικά ,το σχέδιο δεν θα λειτουργήσει και η παρουσία της εργαζόμενης στην τράπεζα Zoe θα μπερδέψει τo απλό σχέδιο τους.
Ο χαρακτήρας του Zed είναι ο ίδιος με τον Lance του Pulp Fiction που τον υποδύεται πάλι ο Eric Stoltz, η Zoe είναι η Julie Delpy (Before Sunrise, Before Sunset, Broken Flowers) όμως την παράσταση κλέβει ο παιδικός φίλος και αρχηγός της συμμορίας, ψυχάκιας, εγωμανής, αδίστακτος, γάλλος Jean-Hugues Anglade (Betty Blue, Nikita). Η πρώτη heist movie των 90ς στα ταραντίνικα πρότυπα με άκυρους διαλόγους,εκκεντρικούς χαρακτήρες και βία, σε συν-παραγωγή Tarantino και σκηνοθεσία Roger Avary (συν-σεναριογραφος του Pulp Fiction,Reservoir Dogs). So 90s

5 σχόλια:

  1. Ερχονται οι εξωγηινοι....
    Θα σας παρουν τα κομπιουτερ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oι εξωγηινοι εφεραν τα κομπιουτερ...
    δεν εχεις δει το THEY LIVE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. endiaferon fainetai
    8a to dw me kefali gemato albanian haze
    kapoios apo dhmadh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Someone from south east london boroughs5 Ιουνίου 2011 στις 2:32 μ.μ.

    Albanian Haze!!!!That sounds astonishing mate!!!
    Cheers lads!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο το kapoios apo / Someone from....ακυρωνει την τρολια.........χαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή