Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Music for One Apartment and Six Drummers (2001)

9 σχόλια:

  1. εισαι τρελος!;;;
    αυτο το σκατοπάιδο που έχεις στην κεφαλίδα του μπλογκ μολισ έχει φαει την μάνα του! η καημένη η μανα του τον ειχε ετσι αρρωστο και δαγκωμένο όπως ηταν στην αγκαλια της να τον φροντίσει. αλλά αυτό δεν άντεξε την έφαγε.
    αυτή την σκηνη την είχαμε δει δεκάδες φορές στο πηγαινελα της βιντεοκασέτας.
    nights og terror αν θυμαμε καλά. σωστα;

    4ις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν το μεταξυ απο τις ταινίες που μου έγραψες αρκετές τισ είχα δει πριν δέκα χρόνια! τισ ξαναείδα μιαμια! Η ευτυχια, apt pupil, vampires, το τελευταίου σπίτι..., και αυτοσ ο αρρωστος λουτσιο φουλσι ..εσωσες τα απογευματα αλάνι

    ο ιδιος

    ΥΓ(εχω γραψει και την εργογραφια του λουτσιο φουλσι αν σε ενδιαφερει, οπως επισης και ενα τοπ 11 καλυτερων ταινειων τρομου κατ εμε!σφηρα να στα φέρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nights of terror (εγω το ηξερα σαν zombie creeping flesh)
    μπραβο ρε,τα θελω ολα τα fulci
    στειλε μου τη λιστα με τα τοπ 11 (εγω γιατι δεν μπορω να κανω λιστα?)
    fsssssssssst (σφύριγμα)

    Στην Ευρώπη, όπου τους κανόνες καλής συμπεριφοράς προσδιόρισαν οι ανώτερες τάξεις, το σφύριγμα θεωρείται δείγμα κακής ανατροφής επειδή συνδέθηκε με τη συνήθεια των βοσκών να καλούν τα πρόβατα σφυρίζοντας. Στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, όπου ο πληθυσμός δε διαιρούνταν αυστηρά σε κοινωνικές τάξεις, το σφύριγμα είναι αποδεκτή πράξη. Ωστόσο επιτρέπεται μόνο στους άντρες, αφού συνδέθηκε με τον καουμπόη και, σε αντίθεση με την Ευρώπη, εκφράζει ενθουσιασμό και αποδοχή. Στη Ρωσία το σφύριγμα θεωρείται ότι φέρνει κακοτυχία ίσως γιατί συνδέθηκε με το χορό των στρίγγλων, «swistopljaska», στα ρωσικά, όπου «swist» σημαίνει σφύριγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποιος απο Α.Ζ-Αγρινιο16 Μαΐου 2011 στις 1:54 μ.μ.

    Η σκηνη ειναι απο το zombie creeping Flesh του Vincent Dawn ή Bruno Mattei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπερδευτικες ...zombie creeping Flesh του Vincent Mattei (χα)
    πες ενα καλο καινουργιο εξυπνο zombie re
    ενα καλο (πολλα ζηταω?)
    απεφυγε>ZMD: Zombies of Mass Destruction (2009) , Devil's Playground (2010),Shrooms (2007)
    το Monsters (2010) το ειδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καποιος απο Α.Ζ-Αγρινιο17 Μαΐου 2011 στις 3:20 μ.μ.

    Τεντας,δυστυχως καλες ταινιες με ζομπι τη σημερον ημερα δε βγαινουν πια.Μετριες ισως.Αλλα ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.Οπως καταλαβαινεις τις βλεπω ολες..Δεν εχω δει καμια ομως απο αυτες που αναφερεις.Ή μηπως εχω δει καποιες απο αυτες αλλα δε θυμαμαι τους τιτλους μιας και εχω δει πραγματικα πολλες!!!
    Vincent Dawn=Bruno Mattei,ιδιο προσωπο ειναι ρε τεντα.
    (Bruno Mattei was an Italian film director, screenwriter and editor who gained a cult following for a wide variety of exploitation films that covered many genres, ranging from women in prison (WIP) to zombie films. He used many pseudonyms, predominantly Vincent Dawn )
    Και το zombie creeping flesh επισης υπαρχει και ως island of the living dead αλλα και στα ελληνικα ως "ζομπι εναντιον καννιβαλων"!!!Και καοα αυτο,οκ. Απο τον αλλο κοινωνικο καννιβαλισμο που γινεται στην Ελλαδα με εδρα την αθηνα ποιος θα μας σωσει??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν νομιζω οτι υπαρχει μελλον...η αθηνα πεθανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φυσικα και δεν υπαρχει μελλον!μακαρι να ερθουν εξωγηινοι να μας σωσουν και μετα ολο αυτο να γινει ταινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή